A 90. Ünnepi Könyvhétre hangolódva



Csütörtökön elstartol a 90. Ünnepi Könyvhét, a korábbi évektől eltérően (a Vörösmarty tér átépítése miatt) a Dunakorzón.
Több, mint 140 stand sorakozik a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen, a legkülönbözőbb műfajokkal, gyerekkönyvektől kezdve az életrajzokig minden, amit könyvként csak el lehet képzelni.
Rengeteg program, előadások, na és természetesen dedikálások hosszú sora várja az érdeklődőket.

Emellett az időjárás előrejelzést elnézve, zivatarokkal tűzdelt rekkenő hőség, de ez egy könyvrajongót se tartson vissza, hiszen a rutinos látogató már tudják, hogy egy Könyvhét mit sem érne szélsőséges időjárási viszonyok nélkül.

Első Könyvhét íróként

Eddig csak lelkes olvasóként lődörögtem a Könyvhéten, ez az első Könyvhetem, amin íróként veszek részt.
Kevésbé izgulok, mint az áprilisi Könyvfesztivál előtt, amikor először foghattam kezembe életem első könyvét, de legalább olyan lelkesen várom.

Könyfesztivál 2019

A Poison of Love fellehető a Főnix Könyvműhely standjánál (132. stand, a színpadhoz közeli oldalon), olyan remek társaságban mint Gabriella Eld frissen megjelenő Játékok unatkozó felnőtteknek kisregénye, Vivien Holloway steampunk regényei, és még sok-sok remek fantasy, sci-fi, ifjúsági na meg gyerekkönyv.

Dedikálás és kötetlen beszélgetés

A standnál én is többször megtalálható leszek a Könyvhét alatt, de egészen biztosan találkozhatunk június 15-én, szombaton, 17:45-től. Nagy szeretettel várok mindenkit a kötetlen beszélgetéssel egybekötött dedikálásra!

A dedikálásra érkezőket frissen nyomtatott, saját grafikával ellátott Poison of Love könyvjelzőkkel is várom! :)




Aki esetleg már áprilisban beszerzett egy dedikált példányt, az sem marad könyvjelző nélkül! Ugyan az arcmemóriám messze nem olyan jó, hogy minden dedikált könyv gazdájára emlékezzek, de nyugodtan gyertek oda hozzám, és kérjetek a könyvjelzőből!


Milyen könyvek nélkül nem fogom otthagyni a Könyvhetet?


Két tuti beszerezni való: a már említett Gabriella Eld kisregény, a Játékok unatkozó felnőtteknek, valamint A. M. Aranth Prophetája. Imre Viktória Anna munkásságával is szemezek már egy ideje, az Elveszett napok sorozat második részének megjelenése jó indoknak tűnik arra, hogy belevágjak az ismerkedésbe!
Ezen kívül jó eséllyel jön haza velem néhány könyv, amit a Könyvfesztivál izgalmai miatt nem volt időm beszerezni, de ezekről majd a Könyvhét után tartok egy beszámolót, hogy mit is sikerült beszereznem a dedikálások és sürgés-forgás közepette.

Na de mi az a Poison of Love?

Ha még nem tudod, hogy mi fán terem az az időutazós, rockbandás ifjúsági regényem, de érdekel, mit firkálok alá 15-én 17:45-kor, meg mihez osztogatok könyvjelzőt, akkor a designfreak.hu/poisonoflove sok hasznos infót találsz, például a teljes 1. fejezet beleolvasóját.

Ráadásul a Főnix Könyvműhely standjánál a Könyvfesztiválon 20% kedvezménnyel szerezheted be, vagy megrendelheted a honlapon!

Remélem találkozunk! ;)






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Öt indok, amiért olvasd el! - Szabó Magda: Abigél könyvajánló

Itt is firkálok! - Első könyv, első blogbejegyzés

Könyvfesztivál élménybeszámoló - Először íróként